Κόσμος

Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Δύο ληστές που διέρρηξαν το σπίτι πρώην αξιωματικού του Ναυτικού τον πάτησαν δύο φορές με το αυτοκίνητό του. Πέθανε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα του 35χρονου Mike Samwell στο νότιο Μάντσεστερ τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Απριλίου. Όταν ο Mike προσπάθησε να τους αποτρέψει να πάρουν το αυτοκίνητό του, τον πάτησαν δύο φορές. Πέθανε λίγο αργότερα από τα σοβαρά τραύματά του.

Ο Ryan Gibbonsκαι ο Raymond Davies που κατηγορούνται για τον θάνατό του, αρνούνται πως έχουν ευθύνη. Δήλωσαν ένοχοι μόνο για διάρρηξη.

Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του

Στη δίκη για τη δολοφονία, ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο Mike είχε ξαπλώσει με τη σύζυγό του Jessica όταν άκουσαν θόρυβο στις 3 τα ξημερώματα.

“Ήταν ένας ήχος που πρέπει να φοβούνται όλοι μέσα στη νύχτα. Ο ήχος κάποιου που μπαίνει σπίτι σου. Μόνο λίγα λεπτά αργότερα ο Mike Samwell κείτονταν θανάσιμα τραυματισμένος έξω από το σπίτι του. Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον δύο φορές.

Δύο από τους άντρες που είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του βρίσκονται μπροστά σας στο εδώλιο. Καθένας, με τον δικό του τρόπο, φέρει ευθύνη για το τρομακτικό συμβάν. Ήταν συνεργοί. Είχαν σχέδιο να μπουν στο σπίτι και να κλέψουν το αυτοκίνητο.

Ο γυναίκα του άτυχου Mike έτρεξε κάτω και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Είδε ότι είχαν σπάσει τη γυάλινη πόρτα. Έτρεξε έξω. Είδε τον Mike να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο πρέπει να πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω του”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3