Κόσμος

Αυστρία: Καταζητείται 66χρονος που σκότωσε τους γείτονες του

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αυστριακή αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 66χρονου άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε δύο γείτονές του. Ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε ακόμη μία γυναίκα, προτού διαφύγει με ένα λευκό βανάκι μάρκας Volkswagen.

Ο άνδρας από την πόλη Γκρατς βαρύνεται με υποψίες ότι σκότωσε έναν 64χρονο άνδρα και μια 65χρονη γυναίκα. Στο μεταξύ φέρεται και ναα τραυμάτισε μια 48χρονη γυναίκα στο πλαίσιο μιας διαμάχης μεταξύ γειτόνων. Αυτό έγινε γνωστό από την αστυνομία του κρατιδίου Στυρία.

“Heil Hitler”

Ο ύποπτος επιβιβάστηκε κατόπιν σε ένα φορτηγάκι μάρκας Volkswagen, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οποίου αντιστοιχούν σε εκείνες ενός μικρού φορτηγού στο πίσω παράθυρο του οποίου κρεμόταν μια αφίσα με το σύνθημα “Heil Hitler”.

Η φωτογραφία του φορτηγού είχε αναρτηθεί σε αυστριακό ιστότοπο.  Ο συγκεκριμένος ιστότοπος δίνει στους χρήστες βήμα προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικά κατάχρησης εξουσίας από δικαστικούς αξιωματούχους.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους περίοικους να μην προσεγγίζουν τον ύποπτο, ενώ οι έρευνες των αρχών διευρύνονται και στα γειτονικά κρατίδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα