Κόσμος

Παίρνει θέση η Μόνικα Μπελούτσι: Άλλο σεξουαλική παρενόχληση και άλλο έντονο φλερτ

Στην γνωστή "δίνη" των σεξουαλικών σκανδάλων που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό αναφέρθηκε η Μόνικα Μπελούτσι. Η Ιταλίδα ηθοποιός τόνισε ότι κάποιες φορές ίσως τα πράγματα να μεγαλοποιούνται και να μην είναι όπως αναφέρονται.

Η Μπελούτσι βρέθηκε στην τελετή της απονομής του βραβείου Βίρνα Λίζι με το οποίο τιμήθηκε στην Ιταλία. Εκεί υπερασπίσθηκε τον σκηνοθέτη Τζουσέπε Τορνατόρε, ο οποίος τις περασμένες ημέρες κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν.

«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία. Αναφερόμενη στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων προσέθεσε: «ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

Παράλληλα όμως θεωρεί ότι «οι καταγγελίες τόσων γυναικών, τόσων ηθοποιών, θα καταφέρουν να προκαλέσουν μια γενικότερη αλλαγή». Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια πιστεύει επίσης ότι «πρέπει να ξεχωρίζυομε τον άνθρωπο από τα έργα του», από την στιγμή που «όποιος είναι ισχυρός δεν σημαίνει ότι είναι και καλός άνθρωπος».

Είπε χαρακτηριστικά μάλιστα ότι «το ταλέντο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά ο άνθρωπος που το διαθέτει λιγότερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Επαναπατρίστηκαν οι σοροί 45 Παλαιστινίων – Το Ισραήλ απαιτεί την επιστροφή όλων των νεκρών ομήρων
Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, 45 σοροί παραδόθηκαν σήμερα στη Γάζα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ανταλλαγών - Η διάβαση της Ράφα αναμένεται να ανοίξει την Πέμπτη
Πτώματα Παλαιστινίων που μεταφέρονται από τον Ερυθρό Σταυρό στη Γάζα
Πακιστάν και Αφγανιστάν σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός μετά τις σφοδρές ένοπλες συγκρούσεις με τους δεκάδες νεκρούς
Η Καμπούλ δίνει οδηγίες σε όλες τις δυνάμεις της να τηρήσουν την κατάπαυση του πυρός υπό την προϋπόθεση ότι η άλλη πλευρά δεν θα προβεί σε επιθετική ενέργεια
Ένας Αφγανός μαχητής των Ταλιμπάν κάθεται δίπλα σε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο κοντά στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν 1
Ο Μαρκ Ρούτε «ξεφτιλίζει» τον ρωσικό στρατό: «Οι πιλότοι τους δεν ξέρουν να χειρίζονται τα μαχητικά και οι καπετάνιοι να ρίχνουν άγκυρα»
Με σκωπτικό ύφος, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αμφισβήτησε ανοιχτά τη στρατιωτική ικανότητα της Ρωσίας, προειδοποιώντας παράλληλα ότι οι σύμμαχοι δεν πρέπει να υπερεκτιμούν τη δύναμή της
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε 5
Γερμανία: «Φρένο» στο σχέδιο για επιστροφή της στρατιωτικής θητείας από το υπουργείο άμυνας
Ο υπουργός άμυνας Μπόρις Πιστόριους μπλόκαρε την τελευταία στιγμή μια συμφωνία του κυβερνητικού συνασπισμού που προέβλεπε την επαναφορά περιορισμένης υποχρεωτικής θητείας μέσω κλήρωσης
Στρατιώτες του γερμανικού στρατού 1