Κόσμος

Ιταλία: Βίντεο σοκ! Δασκάλες ουρλιάζουν, σπρώχνουν και χτυπούν παιδάκια

Τρεις δασκάλες συνελήφθησαν από τους καραμπινιέρους στην πόλη Βερτσέλι, κοντά στο Τορίνο, για κακοποίηση παιδιών σε παιδικό σταθμό στην Ιταλία. Μάλιστα, οι εικόνες από τον παιδικό σταθμό που οι δασκάλες ούρλιαζαν, χτυπούσαν και τραβούσαν τα παιδάκια είναι σοκαριστικές.

Όπως βλέπετε, στις εικόνες που κατέγραψαν κρυφές κάμερες, τις οποίες τοποθέτησαν οι καραμπινιέροι, οι δασκάλες έσπρωχναν, απειλούσαν με ιδιαίτερα δυνατή φωνή και ταπείνωναν τα παιδιά στο σχολείο στην Ιταλία.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσιοποίησαν οι καραμπινιέροι ακούγονται οι δασκάλες να απειλούν τα παιδιά με φράσεις όπως «θα σου γυρίσω το κεφάλι ανάποδα» και «θα σε δείρω και θα σου πέσουν όλα τα δόντια».

52 περιστατικά κακοποίησης

Η όλη έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και συνολικά διαπιστώθηκαν 52 περιστατικά κακοποίησης. Η πρώτη καταγγελία έγινε από μια μητέρα, η οποία είδε ότι το παιδί της, όταν επέστρεφε από το σχολείο, ήταν σιωπηλό και φοβισμένο. Παράλληλα είχε δει μια εκπαιδευτικό να τραβάει ένα παιδί από τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=_4SeqVz6lcE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα