Πολιτική

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ – Ερντογάν με ΣΥΡΙΖΑ! [pics]

Ο Ερντογάν βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά ως πρόεδρος της Τουρκίας, όχι όμως για πρώτη φορά... γενικά. Εμφανέστατες οι διαφορές των επισκέψεών του!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, μετά από πολλές δεκαετίες. Ο Ερντογάν όμως έχει έρθει ξανά προς… τα μέρη μας. Η πολιτική του διαδρομή, άλλωστε, είναι μακρά και γεμάτη διαφορετικά αξιώματα.

[read4more]

Ως πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και κάπως έτσι η… αγαπημένη αντιθετική φράση “με ΠΑΣΟΚ – με ΣΥΡΙΖΑ” παίρνει σάρκα και οστά!

Ο Ερντογάν, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός της Τουρκίας το 2010. Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Και επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Το κλίμα; Φανερά καλύτερο! Για την ακρίβεια καμία σχέση, αφού η σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα μετατράπηκε σε μια… φλογισμένη συζήτηση γεμάτη αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις!

Οι περισσότερες από την πλευρά του τούρκου Προέδρου, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του unfair.

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ σε… εικόνες

Ο “σουλτάνος” είχε έρθει με αφορμή την έναρξη του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Τον είχε υποδεχτεί ο -τότε- Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν!

erdopasok erdopasok

Μαζί του φυσικά η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν, η οποία πέρασε πολλές ώρες με την σύζυγο του -τότε- Έλληνα πρωθυπουργού, Άντα Παπανδρέρου. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ήταν φανερά ευδιάθετη! Καμία σχέση δηλαδή με την τωρινή επίσκεψη, κατά την οποία δεν βλέπει την ώρα να πάρει τα… μπογαλάκια της και να φύγει!

erdopasok erdopasok erdopasok

Χαμόγελα όμως και με τον Γιώργο Παπανδρέου! Και δώσ’ του χειραψίες και δώσ’ του χαμόγελα και δώσ’ του… χτενίσματα! Κάποια στιγμή ο Τούρκος πρωθυπουργός έβγαλε μια… τσατσάρα για να χτενιστεί!

Δείτε τις εικόνες

erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok

Ερντογάν με… ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η εικόνα σήμερα; Η μέρα με τη νύχτα! Κόντρα με το… καλημέρα στην συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ακόμη σκληρότερη κόντρα αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες να “μιλήσουν”. Θα το κάνουν πολύ καλύτερα…

erdosyriza erdosyriza Ερντογάν erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο νέος «πονοκέφαλος» για τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την παραίτηση Παπαβασιλείου και η γκρίνια για τις δημοσκοπήσεις
Παρά το κάλεσμα του Νίκου Ανδρουλάκη για πανστρατιά πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα τους
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η αλλαγή στρατηγικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγρότες που «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ
Η κυβερνητική πλειοψηφία το επόμενο διάστημα θα διευρύνει τον κατάλογο των μαρτύρων, εγκρίνοντας την κλήτευση για κατάθεση αρκετών προσώπων τα οποία ζητούσε η αντιπολίτευση και αρχικώς είχαν αποκλειστεί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τους 30 πρώτους συνεργάτες του, rebranding με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν με την έκδοση του βιβλίου του, όπου εκεί θα φανεί με ποιους από τους πρώην συντρόφους του θέλει να συμπορευθεί δεδομένου ότι στην «Ιθάκη» υπάρχουν διάλογοι και αναφορές για πολλά πρόσωπα
Αλέξης Τσίπρας 24
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78