Πολιτική

Κοτζιάς: Ο Ερντογάν έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ λόγω Acun Ilicali αλλά… το μετάνιωσε [vid]

Απαντήσεις στη σκληρή κριτική που δέχθηκε, με αφορμή την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στη συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Όπως τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, κάνοντας μια… αποτίμηση της επίσκεψης Ερντογάν: “Υπήρξε σαφής δήλωση ότι η Τουρκία δεν διεκδικεί εδάφη από την Ελλάδα. Αυτό δεν το έχει ξανακάνει ο πρόεδρος της Τουρκίας. Υπήρξε αναγνώριση ότι η μουσουλμανική κοινότητα περιλαμβάνει πομάκους και ρόμα. Αυτό είναι πρωτοφανής παραδοχή από την πλευρά τους… Ζήτησε συγγνώμη για τους διωγμούς της Κωνσταντινούπολης, της δεκαετίας του ’50. Αυτά είναι θετικά ζητήματα που διαφεύγουν στο ραντάρ ορισμένων”.

[read4more]

Και συνέχισε ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος στη συνέντευξη του Ερντογάν στον ΣΚΑΪ: “Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν ότι είχε να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και την έδωσε στο ΣΚΑΪ. Όπως ομολόγησε, τον μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσης και εκεί άλλαξε η συμφωνία… Ποιος άνοιξε το θέμα της Λωζάννης εκεί; Ποιος επέμενε συνέχεια και δεν του έφτανε η πρώτη απάντηση; Αυτοί, οι οποίοι άλλαξαν τη συνέντευξη του προέδρου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22