Κόσμος

Αυτός είναι ο δολοφόνος της ομογενούς στο Λονδίνο – Τεράστιο ποσό συγκεντρώθηκε για την κηδεία της

- Ο 31χρονος θα δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη - Δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα για τον άδικο της 22χρονης - Το πρώμα της βρέθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στο Finsbury Park

Συνελήφθη ένας 31χρονος, ως ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνο – Ρωσίδας, Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Πρόκειται για τον Κασίμ Λιούις, από το Friern Barnet, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία και θα δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Η άτυχη 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos βρέθηκε μαχαιρωμένη στην κοιλιά και με χτυπήματα στο κεφάλι. Φέρεται να δέχτηκε επίθεση, ενώ έκοψε δρόμο από το Finsbury Park για να γυρίσει σπίτι της. Οι αρχές τη βρήκαν νεκρή τρεις μέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.

Η σορός της βρέθηκε σε “τρομερή κατάσταση” σε κτίριο δίπλα από αθλητικό κέντρο και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και είχε τραύματα στο κεφάλι.

Σπαρακτικά μηνύματα από συγγενείς και φίλους

Η καλύτερη φίλη της από τη Λευκωσία Ελένη Σακκά αποχαιρέτησε την 22χρονη ομογενή Iuliana Tudos με συγκινητικά μηνύματα στο facebook. “RIP άγγελέ μου. Αντίο άγγελέ μου. Αντίο μοναδική πραγματική μου φίλη” ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε μια κοινή τους φωτογραφία.

Iuliana Tudos

Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της Iuliana Tudos. Σύμφωνα με το BBC, το ποσό από τις δωρεές έχει ξεπερασει τις 16.400 λίρες.

H Iuliana Tudos είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη διάσημη παμπ World’s End στο Camden και ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους και τους θαμώνες.

IULIANATUDOS

Κατηγορούν τις αρχές φίλοι της Iuliana Tudos

Φίλοι και συγκάτοικοι της Iuliana Tudos απηύθυναν εκκλήσεις μετά την εξαφάνισή της για να τη βρουν. Είχαν κανονίσει να βρεθούν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που τους κινητοποίησε καθώς δεν ήταν στον χαρακτήρα της.

IULIANATUDOS

Οι φίλοι της επέκριναν τις αρχές, τονίζοντας ότι οι αξιωματικοί αντιμετώπισαν την εξαφάνισή της ως “μεσαίου κινδύνου” όταν δηλώθηκε αρχικά η εξαφάνισή της. Αυτό παρά το γεγονός πως όλοι υπογράμμιζαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα της.

IULIANATUDOS

“Τελείωσα με την αστυνομία. Συνήθως για ενηλίκους ο κίνδυνος είναι χαμηλός αλλά θεώρησαν την υπόθεση “μεσαίου κινδύνου” επειδή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη συμπεριφορά” είχε γράψει η φίλη της Iuliana Tudos, Laszlo Judit.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας πως πήραν την υπόθεση σοβαρά από την αρχή.

Με πληροφορίες από Guardian, BBC, Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές χάους σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία: Επιβάτες πήδηξαν στο κενό και τραυματίστηκαν έπειτα από λάθος συναγερμό για φωτιά
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, κάποιοι από τους επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από το δεξιό φτερό, με αποτέλεσμα πέφτοντας στο έδαφος να τραυματιστούν
Πανικός σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe