Κόσμος

Τρόμος από σύγκρουση αεροσκαφών στον Καναδά! [vids, pics]

Μια σύγκρουση αεροσκαφών στον Καναδά προκάλεσε πανικό σε δεκάδες επιβάτες του αεροδρομίου του Τορόντο. Φωτογραφίες και βίντεο κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Δεκάδες επιβάτες εκκένωσαν χθες το Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο. Ένα αεροπλάνο που απομακρυνόταν με ρυμούλκηση από μια πύλη συγκρούστηκε με ένα τζετ που είχε προσγειωθεί! Προκάλεσε, μάλιστα, πυρκαγιά όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία WestJet.

Εικόνες από την σύγκρουση αεροσκαφών!

Η σύγκρουση των δύο αεροσκαφών των εταιρειών Sunwing Airlines και Westjet Airlines προκάλεσε πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μετέδωσε το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CP24, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, πρόσθεσαν.

Δείτε τις εικόνες

https://www.instagram.com/p/BdlmXHTnePV/?taken-by=stephen_belford

canada canada canada canada

Η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτησή της στο Twitter τόνισε ότι συνεργεία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εστάλησαν στον τερματικό σταθμό 3 για ένα «περιστατικό που σχετιζόταν με δύο αεροσκάφη», τονίζοντας ότι όλοι επιβάτες απομακρύνθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στον Καναδά: 17χρονος τρανς ο δράστης της επίθεσης με τους 10 νεκρούς σε γυμνάσιο
Την ταυτότητα του δράστη επιβεβαίωσε ο θείος του, λέγοντας ότι πρόκειται για τον 17χρονο Jesse Strang - Από την επίθεση υπάρχουν και 27 τραυματίες, δυο εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση
Μακελειό στο γυμνάσιο Τάμπλερ Ριτζ,
Μίνι ανασχηματισμός στην Τουρκία μέσα στη νύχτα - Ο Ερντογάν αντικατέστησε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών
Στο υπουργείο Εσωτερικών διορίστηκε ο Μουσταφά Τσιφτσί, ενώ υπουργός Δικαιοσύνης ο Ακίν Γκιουρλέκ, γενικός εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης που είχε πρωτοστατήσει στις διώξεις κατά του Εκρέμ Ιμάμογλου
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ στέλνει δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή και επιμένει ότι το Ιράν θέλει συμφωνία
Εξαπέλυσε αιχμές κατά των προκατόχων του, Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν, τους οποίους κατηγόρησε ότι με τη στάση τους απέναντι στην Τεχεράνη «δημιούργησαν ένα τέρας»
Ντόναλντ Τραμπ