Κόσμος

Ρεζίλι στο αεροδρόμιο! Η… πονηρή φάρσα πατέρα στο γιο του! [vid]

Ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει... περίγελο -και τελικά viral- τον ίδιο του τον γιο! Ο τυπικός έλεγχος στο αεροδρόμιο που κατέληξε σε εφιάλτη.

Όλα κυλούσαν ομαλά σε έναν τυπικό έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, αφού ένας πατέρας είχε ήδη βάλει τις βάσεις για να γίνει… ρεζίλι ο ίδιος του ο γιος!

Η… ντροπή στο αεροδρόμιο!

Τι έκανε; Έκρυψε έναν δονητή μέσα στην αποσκευή του και απλά… περίμενε! Ο γιος του φαίνεται να στέκεται μπροστά στην υπάλληλο του αεροδρομίου. Η οποία ανοίγει την τσάντα για να την ελέγξει.

Και ξανφικά… σοκ. Μέσα σε μία σακούλα βρίσκεται ο δονητής, με τον νεαρό άνδρα να καταλαβαίνει αμέσως τι έχει συμβεί! Γυρνάει προς τον πατέρα του, ο οποίος φυσικά καταγράφει τις στιγμές με το κινητότ του τηλέφωνο.

Όλοι ξεκινούν να γελούν, συμπεριλαμβανομένης της εργαζόμενης στο αεροδρόμιο, η οποία αρχικά έκανε μια τίμια -ομολογουμένως- προσπάθεια να κρύψει την αμηχανία της και να φερθεί επαγγελματικά!

Δείτε τις ξεκαρδιστικές στιγμές

https://www.youtube.com/watch?v=8-CAs4V8joc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου