Πολιτική

Τζανακόπουλος: Θα απαντήσουμε σε επιθετική ενέργεια των Τούρκων

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Λίγες ώρες μετά τα ηχηρά μηνύματα από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά προς την Άγκυρα και ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «θα απαντήσουμε σε επιθετική ενέργεια των Τούρκων».
«Η Τουρκία, προκαλεί ελεγχόμενες κρίσεις γιατί θέλει να δώσει ένα μήνυμα στους δυτικούς συμμάχους της», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Πρόσθεσε ότι το σύνολο της πολιτικής της καθορίζεται από το κουρδικό.
Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακόμα για το επεισόδιο στα Ίμια ότι «οι Τούρκοι αν δεν προσπέρασαν έφτασαν στην κόκκινη γραμμή μας. Έφτασαν στα όρια».
Ερωτηθείς για τις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου και αν περνούν κρίση είπε ότι δεν υπάρχει ρωγμή στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αμυνας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 1
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1