Πολιτική

Αβραμόπουλος για Novartis: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ – Κατασκευασμένες οι καταθέσεις

«Η προανακριτική απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές» αναφέρει σε δήλωση του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά» δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, με αφορμή τη σύσταση επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση Novartis.

Από τη Νέα Υόρκη, όπου έχει συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι «τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, σημείωσε αναλυτικά:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της.

Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος και συνέχισε:

«Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες».

Μέχρι τότε, πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος «συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ