Πολιτική

Κατερίνα Μάρκου: Η “μεταγραφή” στη ΝΔ και τα… σοκολατάκια του Μητσοτάκη! [pics]

Στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ φαίνεται να οδεύει η Κατερίνα Μάρκου. Συνάντηση... με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και "κάλεσμα" για κέρασμα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα, Δευτέρα 26.02.2018, συνάντηση στο γραφείο του στην Βουλή, με την ανεξάρτητη βουλευτή Κατερίνα Μάρκου.

[read4more]

Η συνάντηση αυτή, όπως ήταν λογικό, φούντωσε και πάλι την σχετική συζήτηση για την προσχώρησή της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, κυρία Κατερίνα Μάρκου, είχε εκλεγεί σε αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο με το κόμμα του Ποταμιού. Τον Νοέμβριο του 2016, όμως, είχε παραιτηθεί διαφωνώντας για την πορεία του κόμματος.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η κυρία Κατερίνα Μάρκου είχε εκλεγεί ως βουλευτής για πρώτη φορά το 2014 με την ΔΗΜΑΡ. Και πάλι, ωστόσο, είχε διαφωνήσει και είχε ανεξαρτητοποιηθεί, εντασσόμενη στην συνέχεια στο Ποτάμι.

Κατερίνα Μάρκου

Ο Μητσοτάκης, η Κατερίνα Μάρκου και τα… σοκολατάκια!

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το «εάν έχουμε προσχωρήσεις βουλευτών τη ΝΔ» για τη συνάντηση που είχε με την ανεξάρτητη βουλευτή.

Click4more: ΝΔ για την υπόθεση Novartis: Ο Πάιατ μάς είπε ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς

Ο αρχηγός της ΝΔ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το γραφείο μου είναι ανοικτό για όλους κερνάμε ωραίο καφέ και ωραία κρητικά σοκολατάκια με αμύγδαλο από το Ρέθυμνο…».

Μια απάντηση που σίγουρα δείχνει πως τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει… καπνός εκεί που υπάρχει “φωτιά”…

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καρανίκα σε ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα, ΝΕΑΡ και ΠΑΣΟΚ: «Άχρηστη και ανίκανη αντιπολίτευση, στην κοσμάρα της»
Με μακροσκελή ανάρτησή του, κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έχουν εγκλωβιστεί στην «ηθικολογία» και αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με την κυβερνητική ατζέντα
Νίκος Καρανίκας 8
Αλεξάνδρα Σδούκου για Μακάριο Λαζαρίδη: «Το να είσαι βουλευτής ή υπουργός δεν προϋποθέτει πτυχίο»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  υποστήριξε ότι η άσκηση πολιτικών αξιωμάτων δεν συνδέεται με πανεπιστημιακό τίτλο, ενώ χαρακτήρισε «αχρείαστη περιπέτεια» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
Αλεξάνδρα Σδούκου
9
Συνταγματική αναθεώρηση: Παρεμβάσεις για ελλείμματα, μονιμότητα και Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Κωστής Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδακής, ζητεί να αξιοποιηθεί η διαδικασία για τρεις «παρεμβάσεις μείζονος σημασίας» και ασκεί πίεση στην αντιπολίτευση να τοποθετηθεί
Βουλή, Ολομέλεια 7
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς BBC: Τα καταγγελλόμενα περιστατικά έγιναν επί υπηρεσιακής το 2023 – Προστατεύουμε τα σύνορα με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα
Το δημοσίευμα του BBC αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Η αστυνομία στην Ελλάδα στρατολογεί μετανάστες για να απωθήσει βίαια άλλους μετανάστες πίσω στα χερσαία σύνορά της με την Τουρκία»
ζευγάρι στον Έβρο
Η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική, διαβάστε τη Συνθήκη της Λωζάνης – Η απάντηση του ελληνικού στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
«Επαναλαμβάνομενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας»
υπουργείο Εξωτερικών 8