Πολιτική

Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δεν τους έχετε ξαναδεί [pic]

Κυριακή 4 Μαρτίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιόρτασε τα 50 του χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλιά του, η σύζυγος του Μαρέβα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία τους για να του ευχηθεί "χρόνια πολλά".

Και η φωτογραφία αυτή δεν είναι… συνηθισμένη. Είναι μια selfie διαφορετική από άλλες. Πόσες φορές άλλωστε έχει… φωτογραφηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει “μπράτσα” και να ποζάρει στο φακό.

Το έκανε για το φακό της γυναίκας του, με εκείνη στην αγκαλιά του να γελά. Αυτή τη φωτογραφία επέλεξε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram. Και με αυτή να ευχηθεί χρόνια πολλά στον “master guy” για τα 50 του χρόνια.

«Χρόνια πολλά, μαζί κλείσαμε έναν αιώνα» έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη φωτογραφία.

marevakyriakos

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αγκαλιά με τη Μαρέβα μπροστά στην τούρτα

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μια άλλη φωτογραφία για να μοιραστεί στα social media. Είναι αγκαλιά με τη Μαρέβα και την κόρη τους, μπροστά από μια τούρτα. Που μοιάζει περισσότερο με κορμό, βέβαια.

Πάνω ένα γαλάζιο κεράκι για τον εορτάζοντα.

“50! Τα χρόνια περνούν γρήγορα όταν είσαι με αυτούς που αγαπάς!” έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο διπλωματικό κεφάλαιο που μας καλεί να αναλάβουμε γενναίες πρωτοβουλίες
Ως επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας εδώ και πολλούς μήνες σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία να χτιστεί μια δομημένη σχέση...
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης