“Φτιάχνουν” κλίμα τα τουρκικά ΜΜΕ: Σκανδαλώδης απόφαση της Αθήνας για τους 8
"Φτιάχνουν" κλίμα τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την απόρριψη και της τρίτης αίτησης των τουρκικών αρχών για έκδοση των οκτώ Τούρκων Στρατιωτικών. Για σκανδαλώδη απόφαση της Αθήνας, κάνουν λόγο στις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους οι εφημερίδες Χουριέτ και Μιλιέτ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»