Πολιτική

Στην Εντατική ο Γιώργος Βουλγαράκης μετά το τροχαίο στο Σύνταγμα

Για προληπτικούς λόγους, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης νοσηλεύεται στην Εντατική. Χρειάστηκε πολύωρο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το τραύμα στο πόδι του μετά το τροχαίο που είχε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (20.03.2018).

Ο Γιώργος Βουλγαράκης νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Την Τρίτη (20.03.2018) ενώ προσπαθούσε να περάσει τη Βασιλίσσης Σοφίας, τον παρέσυρε αυτοκίνητο, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο δεξί πόδι. Είχε επίσης τραυματισμό στο δεξί χέρι.

Όλα έγιναν περίπου στις 16:00 το απόγευμα, όταν ο Γιώργος Βουλγαράκης προσπάθησε να διασχίσει την Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της εισόδου του Ζαππείου.

Το χειρουργείο

Ο Γιώργος Βουλγαράκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της κλινικής έγινε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση.

Μετά το τέλος της επέμβασης, οι γιατροί έκριναν πως θα ήταν καλύτερα να νοσηλευτεί ο πρώην υπουργός στην Εντατική. Ήθελαν αποκλείσουν το ενδεχόμενο επιπλοκών μετά την εγχείρηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο διπλωματικό κεφάλαιο που μας καλεί να αναλάβουμε γενναίες πρωτοβουλίες
Ως επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας εδώ και πολλούς μήνες σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία να χτιστεί μια δομημένη σχέση...
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορεί το ρωσικό φυσικό αέριο να μπαίνει στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία
«Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τις ενεργειακές υποδομές χωρίς γεωπολιτικές εντάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ζάππειο
155