Πολιτική

Αιχμές – “βόμβα” Αντώναρου για Σαμαρά και Novartis! “Αν είναι αθώος ας καταθέσει στην επιτροπή”

Με νέο "χτύπημα" και υπαινιγμούς κατά της ΝΔ "επιστρέφει" ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος, ανέφερε χαρακτηριστικά για την υπόθεση Novartis, ότι όποιος είναι σίγουρος για την αθωότητα δεν έχει να χάσει κάτι από το να καταθέσει στην επιτροπή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Αντώναρος με αυτόν τον τρόπο αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά που αρνήθηκε να παραστεί στην προκαταρκτική της βουλής για την Novartis αλλά και την αποχώρηση της ΝΔ και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης από την επιτροπή.

«Όταν κάποιος είναι βέβαιος για την αθωότητά του, όπως προφανώς είναι ο κ. Σαμαράς και πολλοί άλλοι, δεν έχει να χάσει τίποτα από το να εμφανιστεί και να μιλήσει στην επιτροπή» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1.

“Πολιτικά τερτίπια η αποχώρηση της ΝΔ”

Ερωτηθείς για την στάση της ΝΔ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν από τις εργασίες της προκαταρκτικής επιτροπής ο κ Αντώναρος είπε ότι «αυτά είναι πολιτικά τερτίπια που τον ίδιο δεν τον βρίσκουν σύμφωνο».

Κατά την άποψή του ακόμη και αν έχουν διαφωνίες πρέπει να δεχτούν ότι αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία στην επιτροπή την έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ όπως σε άλλες επιτροπές παλαιότερα την είχε η ΝΔ. «Επειδή εγώ -πρόσθεσε- τελευταία έχω πέσει θύμα της διαδικασίας έχω να πω ότι πρέπει να σεβόμαστε τη διαδικασία αλλά δεν πρέπει αυτή να αποβαίνει σε βάρος της ουσίας»

Όπως τόνισε ο κ Αντώναρος η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 70-75% όπως έδειξαν οι δημοσκοπήσεις θεωρεί ότι η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και ο κόσμος αυτός πρέπει να πάρει απαντήσεις.

Ο κ Αντώναρος δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος διαφωνεί με την στάση των κομμάτων που δήλωσαν παρών. Τι σημαίνει παρών ή αποχωρώ από την διαδικασία, είπε ο κ Αντώναρος και τόνισε πως ο βουλευτής εκλέγεται για να εκπροσωπεί το λαό που τον ψήφισε και να έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Σαρωτικές αλλαγές στο Σύνταγμα προτείνει ο Ανδρουλάκης – Τα 21 άρθρα που μπαίνουν στο τραπέζι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προτείνει σειρά αλλαγών στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της διαφάνειας και της επέκτασης των αξιοκρατικών διαδικασιών παντού, καθώς και σε εκείνη της «φραγής» εξουσιών στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Καμπανάκι» στη ΝΔ μετά τις δημοσκοπήσεις: Η «δύσκολη» αυτοδυναμία, το σενάριο για κάλπες τέλη Σεπτέμβρη και ο παράγοντας Τσίπρας – Καρυστιανού
Καταλύτης θα είναι η πορεία του τουρισμού, οι επιδόσεις της οικονομίας, τα νέα μέτρα στήριξης, ενώ όλοι απεύχονται το «μαύρο» σενάριο η χώρα να βρεθεί το καλοκαίρι αντιμέτωπη με μεγάλες πυρκαγιές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές