Πολιτική

Τσίπρας από Τήλο: Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή

«Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας, το πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή», επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της δήλωσης που έκανε από την ακριτική Τήλο για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, λέγοντας πως με αποφασιστικότητα και σύνεση ο ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί και στις σύγχρονες προκλήσεις. Πρόσθεσε πως ο ελληνικός λαός υπερασπίζεται τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και τώρα που η Ελλάδα ξαναπατάει στα πόδια της είναι και θα παραμείνει πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού

Ανάσταση με την οικογένειά του

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε με την οικογένειά του τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια στην Τήλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην «αντεπίθεση» ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακό άτομο, αδιαφορεί αν πάθει κακό ο Πάνος Ρούτσι»
«Έχει πολιτικό και οικονομικό όφελος. Τη νοιάζει το δικηγορικό της γραφείο. Κάθε μέρα στη Βουλή που μιλάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για το γραφείο της. Βγάζει πελάτες, βγάζει λεφτά», σχολίασε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
8
Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγκαταλείπω την ασφάλεια των ορεινών εδράνων – Ίσως σύντομα να ταξιδέψουμε πάλι μαζί»
«Μετά από 16 χρόνια στη Βουλή, ως βουλευτής, αρχηγός κόμματος, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρωθυπουργός, έλαβα μια απόφαση συνείδησης» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του
Αλέξης Τσίπρας 97
Σταύρος Παπασταύρου για ηλεκτρική διασύνδεση με την Κύπρο: Η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζει
«Η άδεια ακόμη δεν έχει μεταβιβαστεί και πρέπει να επιλυθούν όλα τα τεχνικά και οικονομικά ζητήματα. Στο Συμβούλιο των υπουργών Ενέργειας, θα συζητηθεί το ζήτημα με τον Κύπριο ομόλογό μου»
Καλώδιο στη θάλασσα 1