Κόσμος

Αδιανόητο! Νύφη και πεθερά πάνω στον άγριο καυγά έριξαν το 2 μηνών βρέφος και του ράγισαν το κρανίο!

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα χθες το απόγευμα της Κυριακής (15/4), όταν νύφη και πεθερά διαπλητίστηκαν άγρια, καταλήγοντας όμως να τραυματίσουν το 2,5 μηνών βρέφος της οικογένειας, ρίχνοντάς το κάτω από το κρεβατάκι του.

Τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά που ως άλλες μαινάδες τσακώνοντας αγρίως συνελήφθησαν άμεσα και έχουν τεθεί υπό κράτηση, ενώ το βρέφος νοσηλεύεται έχοντας υποστεί κάταγμα κρανίου.

Διαβάστε αναλυτικά στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες καταγγελίες από γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης του Τζέφρι Επστάιν στο ράντσο του
Περίπου 45 άτομα προσέγγισαν το κέντρο υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικών εγκλημάτων της περιοχής, για να αναζητήσουν πληροφορίες, θεραπεία και άλλες υπηρεσίες σε σχέση με φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση στο ράντσο του
Τζέφρι Έπσταϊν