Κόσμος

Αγωγή φωτιά για Τζόνι Ντεπ! Αποκαλύψεις για ναρκωτικά και ανήλικα

Αγωγή κατέθεσαν δύο πρώην σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ κατηγορώντας τον ότι τους υποχρέωνε να εργάζονται περισσότερες ώρες, ότι υποαμείβονταν και ότι αναγκάζονταν να κάνουν μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Oι Γιουτζίν Αρεόλα και Μιγκουέλ Σάντσεζ κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του ηθοποιού στην Καλιφόρνια κάνοντας λόγο για μια “ανυπόφορη” διετία κατά την οποία του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Οι πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι κατά το διάστημα Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν τους καταβλήθηκαν οι υπερωρίες, ενώ δεν τους προσφέρθηκαν γεύματα και ώρες ξεκούρασης για το διάστημα που φρόντιζαν τον Ντεπ και την οικογένειά του.

Στην αγωγή περιλαμβάνονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες μεταξύ των οποίων και ότι οι πρώην σωματοφύλακες κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουν ναρκωτικά από το πρόσωπο του Τζόνι Ντεπ, μέσα σε κλαμπ, προκειμένου να μη το δουν οι υπόλοιποι θαμώνες.

Αγωγή φωτιά κατά του Τζόνι Ντεπ

Η αγωγή, η οποία περιήλθε την Τρίτη στην κατοχή της DailyMail.com, περιγράφει πώς ο Σάντσεζ και ο Αρεόλα, ένας 38χρονος βετεράνος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, αρχικά εργάζονταν με κέφι για τον Ντεπ ενώ ήταν υπάλληλοι εταιρείας ιδιωτικής ασφαλείας, την οποία είχε ο ίδιος προσλάβει χρόνια προτού ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Ο Αρεόλα ξεκίνησε να εργάζεται για τον Τζόνι Ντεπ το 2007 και μάλιστα συνδέθηκε φιλικά με την μητέρα του Μπέτι Σου Πάλμερ, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

“Στις αρχές του 2016, άρχισε να παρατηρεί μια τεράστια αλλαγή στον Τζόνι Ντεπ και την ατμόσφαιρα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους μάνατζέρ του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο”, σύμφωνα με την αγωγή.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι “καλούνταν διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς ανάλογα με τα κέφια του Τζόνι Ντεπ και της οικογένειάς του και να οδηγούν οχήματα που μετέφεραν παράνομες ουσίες ή ανήλικους…”.

Πηγή: Dailymail (ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπενίν: «Η κατάσταση είναι πλήρως υπό έλεγχο» διαβεβαιώνει οι αρχές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Μετά την επίθεση σε δημόσια κτίρια από ομάδα στρατιωτικών, οι αρχές ανακοινώνουν ότι απέτρεψαν απόπειρα πραξικοπήματος – Ο Πατρίς Ταλόν καλεί τον πληθυσμό σε ψυχραιμία και υπόσχεται ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν
Ένοπλες δυνάμεις αποτρέπουν την απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης του Μπενίν
Τηλεφωνική συνομιλία Μελόνι με Ζελένσκι – Η Ιταλία θα στείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επανέλαβε την αλληλεγγύη της χώρας της απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις και επιβεβαίωσε την αποστολή γεννητριών για την ενίσχυση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι
Ρωσία: Η Ζαχάροβα καταγγέλλει «διεθνή ταξιαρχία διαφθοράς» γύρω από την ουκρανική εξουσία
Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών αξιοποιεί το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Κίεβο για να επιτεθεί ευθέως στον πρόεδρο Ζελένσκι και το περιβάλλον του
Ρωσία - Μαρία Ζαχάροβα