Πολιτική

Πηγές Μαξίμου: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή στις εσωτερικές διαδικασίες της Εθνικής Τράπεζας

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση, έμμεση ή άμεση, στις εσωτερικές διαδικασίες της τράπεζας δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενοι στις εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα.

 

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές τονίζουν: «Η κυβέρνηση έχει τις απόψεις της για τη λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας, όμως δεν έχει καμία έμμεση ή άμεση εμπλοκή στις εσωτερικές διαδικασίες και συγκεκριμένα στις τελευταίες εξελίξεις. Οι εξελίξεις αυτές δρομολογήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6