Κόσμος

Ανακοινώθηκε το μέρος και η μέρα της συνάντησης Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν

"Κλείδωσε" η ημερομηνία συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter ότι θα συναντηθεί με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη στις 12 Ιουνίου στην Σιγκαπούρη.

“Η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ του Κιμ Γιονγκ Ουν και εμού θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου. Θα προσπαθήσουμε και οι δύο να την κάνουμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την Παγκόσμια Ειρήνη!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρανσουά Μπαϊρού: Ο Γάλλος πρωθυπουργός καταθέτει την Τετάρτη για το σκάνδαλο κακοποιήσεων στο καθολικό σχολείο Bétharram που τον «στοιχειώνει»
Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πόσα γνώριζε ο Μπαϊρού για τις φρικτές καταγγελίες στο σχολείο Notre-Dame de Bétharram και γιατί δεν έκανε τίποτα - Θύμα κακοποίησης και η κόρη του
Ο Φρανσουά Μπαϊρού