Κόσμος

«Αντίποινα» για Τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ! «Θα συνεργαστούμε με την Τουρκία για φυσικό αέριο»

Απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας εκτόξευσε ο «υπουργός ενέργειας» του ψευδοκράτους Οζντίλ Ναμί, σχολιάζοντας την Τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, δηλώνοντας στο πρακτορείο Dogan πως με κάθε βήμα που θα κάνει η Ε/κ πλευρά θα γίνεται ταυτόχρονα ανάλογο βήμα και από την τουρκική.

Επανέλαβε χαρακτηριστικά ότι θα γίνουν εργασίες φυσικού αερίου σε συνεργασία με την Τουρκία, ενώ υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ο ηγέτης που εμποδίζει τη λύση του Κυπριακού, κατηγορώντας την Ε/κ πλευρά ότι δεν πλάσαρε την ομοσπονδιακή λύση ως την ιδεατή λύση αλλάς ως πικρό συμβιβασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα