Οικονομία

Συνεχίζει την “ανηφόρα” η τιμή του πετρελαίου – “Χτύπησε” ρεκόρ 3,5 ετών

Στα 80 δολάρια το βαρέλι ανήλθαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2014, εν μέσω ανησυχιών ότι οι ιρανικές εξαγωγές θα μπορούσαν να μειωθούν λόγω των νέων αμερικανικών κυρώσεων.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο μπρεντ ανήλθαν νωρίτερα στο επίπεδο των 80,01 δολαρίων. Τα αντίστοιχα συμβόλαια για το αμερικανικό αργό σημείωσαν νωρίτερα άνοδο 70 σεντς στα 72,19 δολάρια το βαρέλι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Βόμβα Ντράγκι: Χρειαζόμαστε διπλάσιες δημόσιες επενδύσεις στην ΕΕ ετησίως – Στα 1,2 τρισ. ευρώ το συνολικό πακέτο, με λιτότητα θα καλυφτεί η «τρύπα»
Η εκτίναξη των απαιτούμενων επενδύσεων στην ΕΕ από τα 800 δισ. ευρώ στα 1,2 τρισ. ευρώ ετησίως οφείλεται στην απόφαση του ΝΑΤΟ περί 5% αμυντικών δαπανών ως προς το ΑΕΠ
Ο Μάριο Ντράγκι