Πολιτική

Σκοπιανό: Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας για να ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις!

Στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου (19.05.2018) ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο, για να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει – Τασούλας: Άτυπο όργανο το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
«Έχουμε πολλές "πληγές" ακόμα να κλείσουμε, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω στις πιο μαύρες ημέρες, "ξεπλένοντας" πολιτικά τους μοιραίους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, με πρώτο μεταξύ αυτών τον κ. Τσίπρα»
Παύλος Μαρινάκης 53
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 175