Κόσμος

Οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν δολοφονική επίθεση κατά του Ερντογάν στο Σαράγεβο

- Αύριο (20.05.2018) είναι προγραμματισμένη η προεκλογική ομιλία του προέδρου της Τουρκίας, στο Σαράγεβο - Δεν... μασάει ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ - Η απόπειρα δολοφονίας σχεδιάστηκε στα Σκόπια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δολοφονική επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σαράγεβο απέτρεψαν οι μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις αρχές της Βοσνίας.

Πολίτες τουρκικής καταγωγής σχεδίαζαν την απόπειρα δολοφονίας του σουλτάνου, στα Σκόπια, από όπου θα περνούσαν στη Βοσνία, εν όψει της αυριανής προεκλογικής ομιλίας του Ερντογάν στο Σαράγεβο.

Την αποκάλυψη σχολίασε ο αντιπρόεδρος της τουρικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος τόνισε πως “ο Ερντογάν δεν είναι από τους ανθρώπους που τρομάζουν με τις απειλές για τη ζωή τους και δεν θα αλλάξει την πολιτική του. Αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει, είναι ηλίθιοι“. Και πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κύκλοι που ενοχλούνται από αυτόν τον μεγάλο ηγέτη και θέλουν να τον ξεφορτωθούν. Αυτές οι απειλές δεν προέκυψαν τώρα, πάντα υπήρχαν“.

Την είδηση μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη

Ο Ερντογάν ετοιμάζει φιέστα στο Σαράγεβο

Στην πρώτη του προεκλογική ομιλία στο εξωτερικό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζει για αύριο μία μεγάλη φιέστα στο Σαράγεβο.

https://twitter.com/filizisler/status/997878068420272128

Ήδη, δεκάδες πούλμαν αναχωρούν από την Κροατία με προορισμό το Σαράγεβο, αλλά και από άλλες πόλεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λαβρόφ σε Ρούμπιο: «Εκκενώστε την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο» – Η προειδοποίηση – προάγγελος ρωσικών επιθέσεων
Η απόφαση της Μόσχας για πλήγματα στο Κίεβο, ελήφθη ως «απάντηση στις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από το καθεστώς του Κιέβου» εναντίον αμάχων στη ρωσική επικράτεια
Sputnik