Οικονομία

Πληρώνει 5,5 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις ο ΕΛΓΑ

Στους λογαριασμούς 6.645 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων θα βρίσκονται την Πέμπτη (24.05.2018) αποζημιώσεις ύψους 5.436.412,98 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, το ποσό αφορά την εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Παράλληλα, ο οργανισμός υπενθυμίζει ότι «καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου».

Αξίζει να σημειωθεί, πως το μεγαλύτερο μέρος των 5,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί στο νομό Λάρισας, με το ύψος των αποζημιώσεων να ανέρχεται στο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στο shutdown των 36 ημερών αποδίδει την ήττα των Ρεπουμπλικάνων στη Νέα Υόρκη ο Τραμπ
«Το ότι ο Τραμπ δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο και η δημοσιονομική παράλυση (είναι) οι δυο λόγοι για τους οποίους οι ρεπουμπλικάνοι έχασαν τις εκλογές απόψε’, σύμφωνα με δημοσκόπους», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ