Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Καμμένος σε Παυλόπουλο: “Μας δίνετε δύναμη να προασπίσουμε εθνική κυριαρχία – εδαφική ακεραιότητα”

Με θερμά λόγια υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. "Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας" είπε ο κ. Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μάλιστα εξήρε τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι: “Ίσως είστε ο μόνος πρόεδρος που έχετε επισκεφθεί τις μονάδες όλων των σωμάτων”.

Περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα για τη διαφήμιση – Η «Ρώμη» είναι πιο ενδιαφέρον βιβλίο από την «Ιθάκη»
«Η "Ρώμη" είναι πολύ πιο ενδιαφέρον βιβλίο διότι η "Ιθάκη" μιλάει για το πώς κατέστρεψε κάποιος μία χώρα, η "Ρώμη" για το πώς φτιάχτηκε μια αυτοκρατορία»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
11
Δημοσκόπηση Marc: Στο 31% η ΝΔ με σταθερά διψήφια διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, το 26% θεωρεί το κόμμα Τσίπρα ευκαιρία ανασύνταξης για την Κεντροαριστερά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 31,2% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός και διατηρεί προβάδισμα 23,4 μονάδων έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη
Κάλπη στις εκλογές 80