Κόσμος

Politico: Η συμφωνία για την «Βόρεια Μακεδονία» μπορεί ακόμα να χαλάσει!

Η συμφωνία του Πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα για να τερματίσει η δεκαετής διαμάχη για το όνομα της Βαλκανικής χώρας έχει επαινεθεί ευρέως στις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ωστόσο, πρέπει να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια προτού το μονοπάτι είναι καθαρό για να γίνει μέλος της ΕΕ η πΓΔΜ. Ποια είναι τα εμπόδια που υπάρχουν. Ποιες χώρες δεν θέλουν την ΠΓΔΜ στην ΕΕ και ποια είναι τα επόμενα βήματα.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σύντροφος του μοντέλου OnlyFans, Λίλι Φίλιπς, που κοιμήθηκε με 1.113 άντρες σε μία μέρα: «Στο τέλος πάντα επιστρέφει σε μένα»
Η ίδια η Φίλιπς περιέγραψε το εγχείρημα ως «οργανωμένο» και είπε ότι όσοι την ακολουθούν από παλιά καταλαβαίνουν ότι ήταν ένας στόχος που ήθελε πολύ να καταφέρει
Η Λίλυ Φίλιπς και το αγόρι της