Κόσμος

Ασύλληπτη τραγωδία! Τον σκότωσε από τον τάφο της η μάνα του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 40χρονο Samen Kondorura. Πέθανε όταν έπεσε και τον καταπλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του.

Ο 40χρονος Ινδονήσιος ήταν ανάμεσα στους άντρες που μετέφεραν το φέρετρο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της κηδείας στο νησί Sulawesi.

Τη μοιραία στιγμή ανέβαζαν το φέρετρο της μητέρας του πάνω σε μια μπαμπού σκάλα στη συνοικία North Toraja.

Ξαφνικά γλίστρησε η σκάλα από το σημείο, και όλοι όσοι ήταν ανεβασμένοι έπεσαν στο κενό. Το φέρετρο, που τους έφυγε από τα χέρια πριν προλάβουν να το τοποθετήσουν στον ειδικά διαμορφωμένο πύργο, καταπλάκωσε τον 40χρονο.

“Το φέρετρο έπεσε και χτύπησε το θύμα” δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Julianto Sirait.

Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται η στιγμή που γλιστρά η σκάλα και φεύγουν όλοι στο κενό, με το φέρετρο να πέφτει πάνω τους.

Πέθανε στο νοσοκομείο

Οι σοκαρισμένοι μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τους παγιδευμένους άντρες, αλλά ο Samen Kondorura άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας απέδωσε το τραγικό δυστύχημα στο γεγονός ότι δεν είχε στερεωθεί καλά η σκάλα. Η οικογένεια του 40χρονου δεν θα ασκήσει διώξεις.

Ο Kondorura θάφτηκε τελικά δίπλα στη μητέρα του Berta.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει – Θα επιβάλω κυρώσεις στη Ρωσία όταν όλοι κάνουν το ίδιο»
«Αυτός δεν είναι ο πόλεμος του Τραμπ (δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος!), είναι ο πόλεμος του Μπάιντεν και του Ζελένσκι»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ο άνδρας που φάνηκε να πανηγυρίζει με όρθιες γροθιές «σπάει τη σιωπή του»
Έγινε viral όταν φάνηκε να φωνάζει «USA, USA» μέσα στο πλήθος - Δικαιολογεί την κίνησή του λέγοντας ότι ήθελε να δημιουργήσει μια «απόσπαση προσοχής» και όχι να γιορτάσει τον θάνατο του ακροδεξιού influencer
Άντρας πανηγυρίζει μετά τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ 1
Τουρκία: Νέο κύμα διώξεων στη Κωνσταντινούπολη σε στελέχη της αντιπολίτευσης για διαφθορά
Εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση 48 ατόμων στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για διαφθορά – Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δήμαρχος της περιοχής Μπαϊράμπασα στην Κωνσταντινούπολη, μέλος του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης CHP
Αστυνομικές δυνάμεις της Τουρκίας
Τσάρλι Κερκ: Η στιγμή που η χήρα του καταρρέει πάνω στο φέρετρό του – «Πότε δεν θα ξεχαστεί ο άντρας μου, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό»
«Ο ήχος αυτής της χήρας που κλαίει αντηχεί σε όλο τον κόσμο σαν κραυγή μάχης», είπε η Έρικα Κιρκ θρηνώντας για τον αγαπημένο της σύζυγο
Έρικα Κιρκ
10
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
11
Η σπαρακτική ομιλία της συζύγου του Τσάρλι Κερκ - «Με ρώτησε η κόρη μας που είναι ο μπαμπάς, της είπα πως πήγε ταξίδι με τον Ιησού»
«Οι κραυγές αυτής της χήρας θα αντηχήσουν σε όλο τον κόσμο σαν πολεμική κραυγή. Η αποστολή του συζύγου μου δεν θα τελειώσει, ούτε για μια στιγμή», τόνισε η χήρα του συντηρητικού ακτιβιστή
Έρικα Κιρκ
17