Κόσμος

Μελάνια Τραμπ – Βασίλισσα Λετίθια: Έβαλαν γόβες στιλέτο και άναψαν φωτιές

Η Μελάνια Τραμπ πέρασε λίγες ώρες με τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας στο κόκκινο δωμάτιο του Λευκού Οίκου.

Και όταν μιλάμε για την επιτομή του στιλ, Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Λετίθια έδωσαν τη δική τους μάχη πάνω στις γόβες στιλέτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κάμερες πήραν φωτιά για τις δύο fashionistas. Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας επέλεξε ένα στενό ροζ φόρεμα του Michael Kors.

Θύμισε μάλιστα ένα φόρεμα που είχε φορέσει η Μελάνια Τραμπ τον Ιούνιο του 2017. Όταν και συνάντησε την Πρώτη Κυρία του Παναμά Lorena Castillo Garca de Valera.

Μελάνια Τραμπ Βασίλισσα Λετίθια

Η απόλυτη μάχη Μελάνια Τραμπ – Βασίλισσα Λετίθια

Η Μελάνια Τραμπ από την άλλη διάλεξε ένα φόρεμα Valentino με pattern σε λευκό και πράσινο χρώμα.

Και για μία ακόμα φορά οι δύο γυναίκες δεν αποχωρίστηκαν τις γόβες στιλέτο που αποτελούν σήμα κατατεθέν τους.

Μελάνια Τραμπ Βασίλισσα Λετίθια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ υποδέχτηκαν τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίθια.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του βασιλιά Φελίπε ΣΤ’ με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά συνολικά η έκτη του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

Μελάνια Τραμπ Βασίλισσα Λετίθια

Ήταν η δεύτερη επίσκεψή του από τότε που έγινε βασιλιάς το 2014. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας ολοκληρώνουν έτσι την 5ήμερη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα