Πολιτική

“Σκοτωμός” ΑΝΕΛ – ΝΔ για δηλώσεις Καμμένου και Σκοπιανό! “Αυτοεξευτελίζεστε και πάλι”

- "Πόλεμος" ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ - ΑΝΕΛ μετά από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για σχέδιο εξαγοράς και τρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ - Η Νέα Δημοκρατία μετά από τις δηλώσεις - βόμβες του αρχηγού των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού - Οργισμένη απάντηση λίγο αργότερα από τους ΑΝΕΛ με... δεξιά περιστατικά όσον αφορά το Σκοπιανό και δηλώσεις βουλευτών του κόμματος

O εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τη ΝΔ μετά την επίθεση της γαλάζιας παράταξης στον Πάνο Καμμένο.

«Γνωρίζει καλά από αυτοεξευτελισμούς η Νέα Δημοκρατία. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Αυτοεξευτελισμός είναι: η κα Μπακογιάννη να λέει χαμένη υπόθεση τη Μακεδονία (σε συνέντευξή της στον κ. Παπαχελά το 2010).

Αυτοεξευτελισμός είναι: ο κ. Αβραμόπουλος ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά στις προγραμματικές δηλώσεις, τον Ιούλιο του 2012, να αναφέρει ως θέση της Ελλάδας τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για την ονομασία των Σκοπίων.

Αυτοεξευτελισμός είναι: ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης να δηλώνει πως θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό το όνομα “Μακεδονία” υπό ειδικές συνθήκες (σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Action24)» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης σε απάντηση του στη ΝΔ .

«Και ο μεγαλύτερος αυτοεξευτελισμός είναι: Βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Κουμουτσάκος, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, Σίμος Κεδίκογλου, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Σοφία Βούλτεψη, σε επίκαιρη ερώτησή τους στη Βουλή προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά πριν από ένα χρόνο, να αποδέχονται ως “εθνική γραμμή” τη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, δηλαδή το να συμπεριλαμβάνεται ο όρος “Μακεδονία” στο νέο όνομα και την ύπαρξη “ΣλαβοΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ εθνότητας”!

Αυτοεξευτελίζεστε και πάλι…» καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

ΝΔ: Η δήλωση του Πάνου Καμμένου είναι η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

Με μία ανακοίνωση “καταπέλτη” η ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο μετά από τις καταγγελίες του για σχέδιο εξαγοράς και τρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο.

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ!

Η Νέα Δημοκρατία διαβεβαιώνει πως εξυπακούεται ότι εκείνη δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, «όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος».

«Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας. Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό» προσθέτει η Πειραιώς.

Δείτε εδώ τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8