Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Συντετριμμένοι οι γονείς της Sophie Gradon – Αυτοκτόνησε η τηλεπερσόνα

Sophie Gradon

Λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό χαμό της Sophie Gradon, οι γονείς της μίλησαν για πρώτη φορά για τις δύσκολες ώρες που περνάνε.

“Έχει πέρασει μια εβδομάδα από τότε που χάσαμε την πολύτιμη κόρη μας και ως οικογένεια προσπαθούμε ακόμα να συμβιβαστούμε με την ξαφνική απώλεια. Οι καρδιές μας έχουν σπάσει. Ευχόμαστε να πούμε το αντίο μας στη Sophie ιδιωτικά οπότε σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτές της δύσκολες στιγμές” ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς της Sophie Gradon, Colin και Deborah.

Η Sophie Gradon είχε γίνει γνωστή από την εμφάνισή της στη δεύτερη σεζόν του Love Island το 2016. Βρέθηκε νεκρή στο Ponteland την περασμένη Τετάρτη. Ο θάνατός της αναφέρεται ως αυτοκτονία μετά τις αναρτήσεις της όπου μιλούσε για τις μάχες της με το άγχος και την κατάθλιψη.

Sophie Gradon

Τι έσπρωξε τη Sophie Gradon στην αυτοκτονία

“Δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Sophie Gradon. Θα ετοιμαστεί έκθεση για τον ιατροδικαστή” ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Northumbria.

Οι φίλοι της Sophie Gradon αποκάλυψαν ότι έπασχε από κατάθλιψη και άγχος. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες εβδομάδες από οικονομικά ζητήματα. Πολλοί celebrities και φίλοι της αποτίουν έκτοτε φόρο τιμής στην 32χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της.

Sophie Gradon

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις