Πολιτική

Άγρια κόντρα! Καμμένος: «Δεν σε ήξερε κανένας» – Τουσουνίδης: «Δεν σε φοβάμαι αποστάτη!»

Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Δημήτρη Καμμένο και τους ΑΝΕΛ με την κόντρα να γίνεται πλέον προσωπική ανάμεσα στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο και τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρου Τουσουνίδη.

Σήμερα ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε υποτιμητικά στον κ. Τουσουνίδη λέγοντας: «Ο κ. Τσουσουνίδης ήταν στον πάγκο. Δεν τον ήξερε κανένας. Σηκώθηκε από τον πάγκο όταν αποφάσισε ο Πρόεδρος μια ημέρα να αλλάξει την κα Μανταλένα Παπαδοπούλου από εκπρόσωπό μας η οποία είναι από τη Νάουσα είναι Μακεδόνισα και δεν θα μπορούσε ποτέ να στηρίξει και να διαχειριστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο κ. Τουσουνίδης ήρθε μια ώρα πριν την Κ.Ο. και μας είπε παρουσία και βουλευτών και άλλων ότι είναι μια καλή σύμβαση αυτή. Εγώ δεν ανοίγω συζήτηση με ανθρώπους οι οποίοι βρίσκουν καλύ τη σύμβαση μέσα στους ΑΝΕΛ. Ούτε με τον κ. Τουσουνίδη, ούτε με τον κ. Παπαχριστόπουλο, ούτε με κανέναν. Αυτοί να πάνε σε άλλο κόμμα. Δεν ανήκουν στους ΑΝΕΛ». Στο ερώτημα που να πάνε, είπε «προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν θετική την σύμβαση. Κανείς στους ΑΝΕΛ δεν την έχει βρει θετική. Πέραν του κ. Παπαχριστόπουλου και του κ. Τουσουνίδη».

Η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ με πολύ σκληρές εκφράσεις. Αποκαλεί αποστάτη τον Δημήτρη Καμμένο και νεο «Εφιάλτη».

Όλη η ανακοίνωση του Θόδωρου Τουσουνίδη

«Ο Δημ. Καμμένος έκανε ένα ακόμη βήμα στον ηθικό του κατήφορο.  Προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» τη συνειδητή αποστασία στηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας του Κυριάκου και της Νέας Δημοκρατίας, άρχισε να στοχοποιεί πρόσωπα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να τα εκφοβίσει. Δεν σε φοβάμαι αποστάτη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να παραδώσω, ούτε στο ελάχιστο, τίποτα από την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Ψεύδεσαι, συκοφαντείς και απειλείς χωρίς συνείδηση σαν ένας νέος «Εφιάλτης». Χωρίς ίχνος ντροπής παραμένεις στη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, καταπατώντας τον Κανονισμό και τσαλαπατώντας την ίδια σου τη δέσμευση ότι θα παραιτηθείς. Σε παραδίδω στην κρίση των συμπατριωτών μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1