Πολιτική

Την Πέμπτη στην Ολομέλεια η προ ημερησίας για την Οικονομία

Την Πέμπτη, στις 12.00, θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία, σε ανταπόκριση σχετικού αιτήματος της ΝΔ.

Θα προηγηθεί ενημέρωση, στην Ολομέλεια, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τα αποτελέσματα της συμφωνίας της 21ης Ιουνίου, ενημέρωση για την οποία ο ίδιος είχε δεσμευτεί.

Έτσι ανεβαίνουν οι κοινοβουλευτικές “στροφές” της Ολομέλειας καθώς από 16 Ιουλίου εισερχόμαστε στην λειτουργία των Θερινών Τμημάτων.

Η ημερομηνία για την ενημέρωση ορίστηκε από την Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ η κυβέρνηση μέχρι την Τετάρτη, θα έχει καταθέσει στην Βουλή το νομοσχέδιο του «Κλεισθένη .

Το νομοσχέδιο μέχρι την  Δευτέρα (09.07.2018) θα πάει για επεξεργασία στις Επιτροπές και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια για να προλάβει να ψηφιστεί πριν τις 16 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 11