Πολιτική

Καμμένος: Την Δευτέρα παραδίδω την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής

Την παραίτησή του ενώπιον της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής την προσεχή Δευτέρα, θα καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, «σε πάρα πολύ καλό κλίμα που καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι», κατά δήλωσή του. «Ακολουθώντας τη συζήτηση που έχει προηγηθεί στις δύο διασκέψεις προέδρων για το ζήτημα της αντιπροεδρίας στη Βουλή, θα συμμετάσχω τη Δευτέρα στη διάσκεψη των προέδρων, διότι δεν πρέπει να λείπει κάποιος από τους αντιπροέδρους, διότι έχει προγραμματιστεί ψηφοφορία για δικαστικούς. Μετά τη διάσκεψη θα παραιτηθώ και θα παραδώσω τη θέση του αντιπροέδρου» είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα