Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα – Ράμα στο Λονδίνο – Αισιοδοξία για θετική κατάληξη στα ανοιχτά ζητήματα

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα, στο περιθώριο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο.

Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν την πορεία των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων που διεξάγονται από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών και οι οποίες αφορούν ένα σημαντικό αριθμό θεμάτων. Παρά το γεγονός ότι παραμένουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν από τις δύο διαπραγματευτικές ομάδες, οι δύο πρωθυπουργοί πιστεύουν ότι σύντομα μπορεί να υπάρχει θετική κατάληξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλακιάς: Η πρόταση Καρυστιανού για προανακριτική δεν βρίσκει σύμφωνους όχι μόνο τις άλλες οικογένειες που είναι εκτός συλλόγου αλλά και αυτές που είναι εντός
Η πρόταση την οποία υιοθέτησαν κόμματα της αντιπολίτευσης και κατέθεσαν στη Βουλή αναφέρεται ως «πρόταση των συγγενών των θυμάτων»
Βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας 18
Κυριάκος Μητσοτάκης από το νέο ΚΕΠΑ στο Γαλάτσι: Αυτονόητη η διεύρυνση της λίστας αναπηριών που είναι μη αναστρέψιμες
«Θεωρώ αδιανόητο να ζητούμε από τους συμπολίτες μας να επαναπιστοποιείται η αναπηρία τους όταν γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάστασή τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νίκη Κεραμέως στο ΚΕΠΑ Γαλατσίου 10
Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση Καρυστιανού για προανακριτική στα Τέμπη - Στρέφεται κατά Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σπίρτζη
Η πρόταση υπογράφεται από 32 βουλευτές τεσσάρων κομμάτων, της Ελληνικής Λύσης, Νίκης, της Πλεύσης Ελευθερίας και του Κινήματος Δημοκρατίας
Η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής