Κόσμος

Τραμπ: Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ όμορφη

Άκρως κολακευτικά ήταν τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για την Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την συνάντηση που είχαν κατά την επίσκεψή τους στην Βρετανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος εκτός από πολύ έξυπνη την χαρακτήρισε και... πολύ όμορφη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Mail και αναφερόμενος στην 92χρονη Ελισάβετ, ο Τραμπ είπε ότι είναι «απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυής, πολύ όμορφη, όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα».

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τη βασίλισσα για το Brexit, ο Τραμπ απάντησε: «Το έκανα. Είπε ότι είναι—και έχει δίκιο—πολύ περίπλοκο πρόβλημα, νομίζω ότι κανείς δεν είχε ιδέα πόσο περίπλοκο επρόκειτο να είναι. Όλοι νόμιζαν “είναι πολύ απλό, είμαστε μέσα (στην ΕΕ) ή δεν είμαστε, οπότε θα δούμε”».

Ερωτηθείς για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ απάντησε «τα πάω καλά μαζί του, ναι. Είναι πολύ έξυπνος, σπουδαία προσωπικότητα, είναι αστείος και σκληρός, καλός διαπραγματευτής». Όταν πιέστηκε να πει αν θεωρεί ότι ο Κιμ είναι «ανελέητος δικτάτορας», ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «σίγουρα είναι, είναι ανελέητος, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί άλλοι».

“Θα είμαι υποψήφιος και το 2020”

Ο Ντόναλντ Τραμπ επίσης επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στη χώρα του το 2020.

Μάλιστα ανέφερε πως  «όλοι φαίνεται πως το θέλουν». Ακόμη, ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως δεν βλέπει να υπάρχει κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να τον κερδίσει στις εκλογές. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Νίξον απέναντι στον Χρουστσόφ: «Αδύνατο να κερδίσεις πόλεμο χωρίς επίθεση στη χώρα – εισβολέα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε φωτογραφία – σύγκριση με το ιστορικό «Kitchen Debate» του 1959 και επανέλαβε ότι αν ήταν στον Λευκό Οίκο ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις απελευθέρωσης των ομήρων και κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για συνομιλίες με στόχο μια συμφωνία για τους ομήρους και μια κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, χωρίς ωστόσο να στείλει αντιπροσωπεία στο Κατάρ ή στην Αίγυπτο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ιταλία: Σάλος με σεξιστική ομάδα στο Facebook – Η Meta την έκλεισε μετά από 6 χρόνια
Μια ομάδα με 32.000 μέλη όπου άνδρες μοιράζονταν προσωπικές φωτογραφίες των συζύγων τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Η Meta την έκλεισε μετά από έξι χρόνια λειτουργίας, σύμφωνα με τους Financial Times
Το logo του Facebook
Ο Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνει υψηλόβαθμη αναλύτρια της CIA για τη Ρωσία – Ανησυχίες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Το Economist αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αφαίρεσε την άδεια ασφαλείας από έμπειρη αναλύτρια της CIA, σε μια άνευ προηγουμένου «εκκαθάριση» στις υπηρεσίες πληροφοριών
Το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της CIA στη Βιρτζίνια