Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Poppi: «Δεν έχει τίποτα να κρύψει»

Poppi Worthington

Λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη του laptop του πατέρα της μικρής Poppi που φέρεται να τη βίασε μέχρι θανάτου, η οικογένεια του Paul Worthington αναφέρει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Η θεία της μικρής Poppi Worthington ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της “δεν έχει τίποτα να κρύψει”. Αυτό μετά την ανακάλυψη του laptop του όπου φέρεται να παρακολουθούσε πορνό τη μοιραία νύχτα.

Η 13ων μηνών μικρή Poppi βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του πατέρα της το 2012. Οι αρχές ελπίζουν ότι το laptop μπορεί να περιέχει στοιχεία ζωτικής σημασίας που θα μπορούσαν να αποδείξουν τι συνέβη στην άτυχη Poppi.

H 47χρονη Tracy Worthington είπε ότι ο αδερφός της Paul πιστεύει ότι δεν έχει τίποτα να ανησυχεί μετά την ανακάλυψη του laptop από τις αρχές. Υποστηρίζει ότι δεν θα βρουν τίποτα για να τον ενοχοποιήσουν.

Υποστήριξε ότι ο αδερφός της ήταν πάντα απόλυτα ειλικρινής στους ανακριτές. “Τους είπε ότι έβλεπε πορνό τη μοιραία νύχτα αλλά αυτό δεν είναι παράνομο. Αν δεν το είχε πει στην αστυνομία, δεν θα το ήξεραν. Δεν χρειαζόταν να τους το πει. Δεν έχει τίποτα να κρύψει”.

Το laptop ήταν εξαφανισμένο για καιρό και ο Paul Worthington κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής είχε συμπεράνει ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη μικρή Poppi τη νύχτα που πέθανε.

Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες εξαιτίας της έλλειψης στοιχείων μετά από μια αποτυχημένη αστυνομική έρευνα. Ανάμεσα στις αστοχίες ήταν και το γεγονός ότι δεν κατέσχεσαν το laptop του. Επανέλαβαν την έρευνα μετά την απόφαση του Ιανουαρίου.

Τώρα έχουν το laptop στα χέρια τους και το εξετάζουν με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις