Πολιτική

Τσίπρας: Ανείπωτη θλίψη – Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι – video

Τον τόπο της τραγωδίας στο Μάτι επισκέφθηκε μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά ο Αλέξης Τσίπρας. Για ανείπωτη θλίψη κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί στο Μάτι. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού διήρκεσε μια ώρα.

Με ανάρτηση στον λογαρισαμό του στο twitter ο Α. Τσίπρας αναφέρει:

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, εθελοντές, αλλά και άνδρες του στρατού και της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

tsipras mati

tsipras mati tsipras mati

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 12
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 66