Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Υποψιαζόταν την πρώην του, την παρακολούθησε και ανακάλυψε ότι είχε ερωμένη

Υποψιαζόταν την πρώην του, την παρακολούθησε και ανακάλυψε ότι είχε ερωμένη

Ο 37χρονος David Jones υποψιαζόταν ότι η πρώην σύντροφός του Stacey Buckley είχε προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους.

Ο ζηλιάρης πατέρας δύο παιδιών έβαλε μια συσκευή εντοπισμού σήματος στο αυτοκίνητο της πρώην του για να παρακολουθήσει τις κινήσεις της.

Όταν του είπε ότι θα πήγαινε για ψώνια στο Greater Manchester, ο David Jones παρατήρησε ότι έκανε παράκαμψη και αποφάσισε να την ακολουθήσει.

Αργότερα τη βρήκε να είναι χεράκι χεράκι με την πρώην κοπέλα της αδερφής της Laura Flynn. Έπιναν καφέ και γελούσαν στο εμπορικό κέντρο Trafford.

H Stacey ανακάλυψε τη συσκευή όταν ο Jones της έστειλε μια φωτογραφία με τη λεζάντα “θα σε βρω όπου κι αν είσαι!”. Την παρακολουθούσε και μέσω μιας εφαρμογής που είχε βάλει στο κινητό της.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Jones για stalking και επίθεση. Οι δυο τους είχαν χωρίσει τον περασμένο χρόνο και η Stacey άρχισε να βγαίνει με τη Laura Flynn.

“Δεν ήμασταν ευτυχισμένοι και χωρίσαμε. Ο David μετακόμισε. Είχαμε κλείσει διακοπές για τον Οκτώβριο και αποφασίσαμε να πάμε αλλά δεν τα είχαμε ξαναβρεί. Συνέχιζε να με ρωτά που βρίσκομαι και να εμφανίζεται παντού μπροστά μου. Είχα τρομοκρατηθεί. Σκεφτόμουν ότι κάθε στιγμή της ζωής μου με παρακολουθεί ακόμα και που δεν είμαστε μαζί. Νόμιζε ότι τον αφορούσε να ξέρει που βρίσκομαι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις