Πολιτική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την φονικό φωτιά που θέρισε 96 ζωές στο Μάτι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Πέμπτη (23.08.2018) στον τόπο της τραγωδίας.

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα (23.08.2018) από την τραγωδία στο Μάτι και το θάνατο 96 ανθρώπων από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική. Με αφορμή αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή.

Η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο Μάτι ήταν στις 26 Ιουλίου.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο Μάτι δεν είχε ανακοινωθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο αντιδήμαρχος της Ραφήνας ενημέρωσε τον Κυρικάκο Μητσοτάκη για τα έργα υλοτομίας που γίνονται και για την ανάγκη πολιτών, των οποίων τα σπίτια έχουν χαρακτηριστεί “κίτρινα” ή “πράσινα”, να μπουν μέσα για να ξεκινήσουν να τα συμμαζεύουν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε και με πολίτες.

Χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, και ενημερώθηκε αναλυτικά για την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72