Πολιτική

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Άφιξη Τσίπρα με χειροκροτήματα και… αστειάκια – video

Στις 16:00 ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Αλέξης Τσίπρας… άργησε "κομματάκι".

Ήταν ήδη 17:30 όταν μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας στην αίθουσα του ξενοδοχείου, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, όπου τον περίμεναν από ώρα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί.

kesyria axtsioglou
Η Έφη Αχτσιόγλου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Πατήστε εδώ για να δείτε τι έγινε ενώ όλοι περίμεναν τον Τσίπρα

Μόλις ο πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα, οι περισσότεροι σηκώθηκαν και εν μέσω χειροκροτημάτων των… καλωσόρισαν. Ήταν εκείνος, άλλωστε, που με την ομιλία του θα άνοιγε τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής.

Χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας κινήθηκε προς τη θέση του, δίπλα στον απερχόμενο γραμματέα του κόμματος (και εν δυνάμει υπουργό στον επερχόμενο ανασχηματισμό) Παναγιώτη Ρήγα. Πριν καθίσει, ο πρωθυπουργός αγκάλιασε και φίλησε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια κάθισε στην καρέκλα του.

Πριν καθίσει, οι φωτορεπόρτερ που είχαν… ξεροσταλιάσει να τον περιμένουν, του ζήτησαν να γυρίσει προς το μέρος τους για μερικές φωτογραφίες. «Κύριε πρόεδρε, εδώ, μιάμιση ώρα περιμέναμε για μια φωτογραφία» ακούγεται να του λέει κάποιος. Χωρίς να χάσει το χαμόγελό του, ο πρωθυπουργός απαντά: «περιμένατε πολλή ώρα».

Δείτε το video

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ