Κόσμος

Τζον Μακέιν: «Έσπασε» η κόρη του! Με δάκρυα στα μάτια πάνω στο φέρετρό του – video, pics

Με τιμές ήρωα υποδέχτηκε η Αριζόνα τη σορό του εκλιπόντος Τζον Μακέιν, με την κόρη και την σύζυγό του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Το φέρετρο του Τζον Μακέιν έφτασε στο Καπιτώλιο, στην Αριζόνα, συνοδεία μεγάλης πομπής μοτοσυκλετιστών. Εκεί θα παραμείνει προκειμένου να του αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές, πριν μεταφερθεί το Σάββατο στην Ουάσιγκτον όπου και θα γίνει η κηδεία του.

Αμέσως μετά θα ενταφιαστεί στο νεκροταφείο της Ναυτικής Ακαδημίας στην Αννάπολης…

Click4more: Tζον Μακέιν: Το επιθανάτιο μήνυμά του είχε… καρφί για τον Τραμπ!

Στο Καπιτώλιο της Αριζόνα, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην κόρη του, Μέγκαν Μακέιν. Η οποία έφτασε φορώντας μαύρα ρούχα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε την συντετριμμένη Μέγκαν Μακέιν

meghan mccain meghan mccain meghan mccain meghan mccain meghan mccain meghan mccain

Μαζί της και η σύζυγος του εκλιπόντος πολιτικού, Σίντι Μακέιν, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της…

Και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο της…

Δείτε τις εικόνες

cindy mccain cindy mccain cindy mccain cindy mccain cindy mccain cindy mccain cindy mccain

Κηδεία του Τζον Μακέιν χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακόμη και νεκρός, ο Τζον Μακέιν εξακολουθεί να στοιχειώνει τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο επί τρεις δεκαετίες γερουσιαστής Αριζόνας, που πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 81 ετών, είχε απαιτήσει να μην παραστεί στην κηδεία του ο Αμερικανός πρόεδρος. Του οποίου υπήρξε σφοδρός πολέμιος, παρότι ανήκαν στο ίδιο κόμμα.

[read4more]

Εκπρόσωπος της οικογένειας Μακέιν επιβεβαίωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στην επικήδειο τελετή, η οποία θα τελεστεί στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον το ερχόμενο Σάββατο.

Αντιθέτως, θα παραστούν και θα εκφωνήσουν λόγους δύο πρώην πρόεδροι, ο υιός Τζορτζ Μπους, ανθυποψήφιος του Μακέιν για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2000, και ο Μπαράκ Ομπάμα, από τον οποίο έχασε τη μάχη στην προεδρική αναμέτρηση του 2008.

Ήρωας του πολέμου του Βιετνάμ, ο Τζον Μακέιν είχε αιχμαλωτιστεί όταν το αεροπλάνο του κατερρίφθη από τους Βιετκόνγκ. Άφησε την τελευταία πνοή του στο ράντσο του, στην Αριζόνα, υποκύπτοντας σε επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, που διαγνώστηκε πέρυσι τον Ιούλιο.

Οι υποστηρικτές του πολλοί, όπως επίσης και οι πολέμιοί του, που τον χαρακτήριζαν πολεμοχαρή και αιμοδιψή, καταλογίζοντάς του ευθύνες για αιματηρές επιλογές των ΗΠΑ.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός βετεράνος πιλότος αποκαλύπτει πως επιβιώνεις αν πέσει το αεροσκάφος σου: «Να κρυφτείς, να βρεις νερό»
Έχοντας εμπειρία από εμπόλεμες ζώνες, όπως στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, ο ταξίαρχος ε.α. είχε εκπαιδευτεί για το πώς να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση
Μαχητικό F-15
Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν – Εντοπίστηκε ο δεύτερος πιλότος
Η Τεχεράνη χλευάζει τις αμερικανικές έρευνες για τον πιλότο και εκτοξεύει αντιαεροπορικά πυρά κατά των ελικοπτέρων Black Hawk που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης
Ντόναλντ Τραμπ
70
Το Ιράν απέρριψε 48ωρη εκεχειρία από τις «πληγωμένες» σε γόητρο και στρατιωτικό επίπεδο ΗΠΑ
Η Τεχεράνη δήλωσε στους μεσολαβητές ότι δεν προτίθεται να συναντηθούν αξιωματούχοι του με Αμερικανούς στο Ισλαμαμπάντ εντός των επόμενων ημερών και θεωρεί «απαράδεκτες» τις απαιτήσεις των ΗΠΑ
Λίβανος
8
Νεαρός έπεσε θύμα revenge porn από την πρώην σύντροφό του στην Βρετανία - Έστειλε γυμνές φωτογραφίες του στην μητέρα του
Στην 24χρονη επιβλήθηκε κοινοτική ποινή 12 μηνών με 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, να καταβάλει στον πρώην της αποζημίωση ύψους 600 λιρών, ενώ εκδόθηκε και περιοριστική εντολή που της απαγορεύει να επικοινωνήσει μαζί του
Βρετανική αστυνομία