Κόσμος

Ρωσία: Δεν μας επηρεάζει άμεσα ο εμπορικός “πόλεμος” ΗΠΑ-Κίνας

Στην εκτίμηση ότι ο εμπορικός "πόλεμος" ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα δεν πρόκειται να επηρεάσει άμεσα τη Ρωσία, προχώρησε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνοφ.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών και πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αντόν Σιλουάνοφ, θεωρεί ότι ο εμπορικός “πόλεμος” ΗΠΑ- Κίνας ενδέχεται να επηρεάσει έμμεσα τη Ρωσία, αλλά αυτή η επίδραση δεν θα είναι σημαντική.

Ο “πόλεμος” αυτός «θα επηρεάσει του παγκόσμιους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης και έμμεσα φυσικά θα επηρεάσει όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως και της Ρωσίας. Εμείς σε μικρότερο βαθμό εξαρτόμαστε αυτή τη στιγμή από τους εξωγενείς παράγοντες , έχουμε δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας. Για αυτό και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να καταλήξει σε συμφωνία – Πώς έχουν προετοιμαστεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Γιατί η συνάντηση του Τραμπ με τον Ζελένσκι θεωρείται μία από τις πιο κρίσιμες μετά τον Ψυχρό Πόλεμο - Οι αναλύσεις του CNN και του Sky News για την επικείμενη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ 18
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης