Κόσμος

Φονική κατολίσθηση στην Κολομβία! 11 νεκροί, ανάμεσά τους και 4 παιδιά

Δύσκολες στιγμές για την Κολομβία, όπου μια κατολίσθηση ήταν η αφορμή για να βρουν τραγικό θάνατο έντεκα άνθρωποι. Συγκλονιστικές εικόνες.

Μια κατολίσθηση κατά τη διάρκεια της νύχτας που προκλήθηκε από σφοδρές βροχοπτώσεις σκότωσε 11 ανθρώπους, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, στην κεντρική κολομβιανή πόλη Μαρκουεταλία, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας.

kolombia nekroi katolisthisi
Φωτογραφία από Twitter / @RedMasNoticias

Τι γνωρίζουμε για την κατολίσθηση

Το φονικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, τοπική ώρα. Μέρος μιας πλαγιάς έπεσε πάνω σε αρκετά σπίτια, όπως έδειξαν φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τις αρμόδιες αρχές.

«Η επίσημη πληροφορία για ό,τι συνέβη στη Μαρκουεταλία είναι ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ο αριθμός των αγνοουμένων εξακολουθεί να μην έχει καθοριστεί και η περιοχή εκκενώνεται», ανέφερε η υπηρεσία.

Τέσσερις άνθρωποι επίσης τραυματίστηκαν.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης προσωρινά σταμάτησαν εξαιτίας των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου