Πολιτική

Παπακώστα – Γεροβασίλη: Τα βρήκαν μετά τον… σκοτωμό!

Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τον καυγά στον οποίο πρωταγωνίστησαν Κατερίνα Παπακώστα και Όλγα Γεροβασίλη.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το newsit.gr το βράδυ της Τρίτης, 30.10.2018, για τον άγριο καυγά μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Κατερίνας Παπακώστα, έχουν… εξέλιξη.

papakwsta gerobasilh

Έσβησε η κόντρα Γεροβασίλη – Παπακώστα

Η εξέλιξη, μάλιστα, είναι θετική για την “ηρεμία” τόσο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου.

[read4more]

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει πια βρεθεί σολομώντεια λύση ώστε να μην συνεχιστεί το θέμα που προέκυψε χθες.

Συγκεκριμένα οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω, με το πιθανότερο σενάριο χρονικά να κάνει λόγο για τις αρχές του Ιανουαρίου του 2019.

Τότε δηλαδή που ήταν και προγραμματισμένο να γίνουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Στα των κρίσεων, να σημειωθεί πως θα υπάρξει μόνο αντικαταστάτης στην θέση του υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κι αυτό διότι η θέση αυτή έμεινε “ορφανή” το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αποτέλεσε παρελθόν μετά τις φονικές φωτιές στο Μάτι, με τον τότε υπαρχηγό να αναλαμβάνει την θέση του.

Έτσι, ουσιαστικά θα καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση που έχει μείνει μέχρι στιγμής κενή.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ