Κόσμος

Μισέλ Ομπάμα: Στην Γαλλία για τα απομνημονεύματά της! [pics]

Σε... παγκόσμια περιοδεία βγαίνει η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, για να προωθήσει τα απομνημονεύματά της, με τίτλο "Becoming".

Η Μισέλ Ομπάμα αναλαμβάνει… δράση! Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα ταξιδέψει στις 5 Δεκεμβρίου στη Γαλλία με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της με τίτλο “Becoming”, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της στη Γαλλία.

Σε… παγκόσμιο τουρ η Μισέλ Ομπάμα

“Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου, οι Εκδόσεις Fayard ανακοινώνουν την έκτακτη παρουσία της Μισέλ Ομπάμα στη Γαλλία στις 5 Δεκεμβρίου”. Η συνάντηση μαζί της θα γίνει στο κέντρο πολιτισμού Seine Musicale στο Μπουλόνι-Μπιγιανκούρ, στο δυτικό Παρίσι. Η τιμή των θέσεων για την εκδήλωση (που περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του βιβλίου) κυμαίνεται από 54 έως 99 ευρώ. Ο εκδοτικός οίκος ελπίζει ότι περισσότεροι από 4.000 ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν στην παρουσίαση.

Οι Εκδόσεις Φαγιάρ ανακοίνωσαν επίσης ότι το 10% των θέσεων θα προσφερθεί “σε νέους” μέσω διαφόρων συλλόγων.

Μισέλ Ομπάμα

“Με την ειλικρίνεια, το χιούμορ και την αμεσότητα που την διακατέχουν, η Μισέλ Ομπάμα θα μιλήσει ενώπιον 4.000 και πλέον ατόμων και θα αφηγηθεί την ιστορία της όπως την έζησε”. Η 54χρονη Αφροαμερικανίδα απόφοιτος των πανεπιστημίων Πρίνστον και Χάρβαρντ και μητέρα δύο κοριτσιών αναφέρει στα απομνημονεύματά της τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος, την αδιαφορία της για την πολιτική και την αδυναμία της να συγχωρέσει στον Ντόναλντ Τραμπ την αντιπαράθεση για την υπηκοότητα του συζύγου της Μπαράκ Ομπάμα.

Το βιβλίο “Becoming” κυκλοφορεί σήμερα σε όλο τον κόσμο, μεταφρασμένο σε 30 και πλέον γλώσσες. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο ‘Aθενς Bookstore Publications υπό τον τίτλο “Becoming, η δική μου ιστορία”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκλητικός Φιντάν: Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης θέλουν να λύσουν τα προβλήματα, αλλά υπάρχει ο Δένδιας και το πολιτικό κόστος
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν η Τουρκία «θα πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Χακάν Φιντάν
Το Μπάκιγχαμ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με την βρετανική αστυνομία σε έρευνες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
Η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2010 ο Άντριου έδωσε στον Τζέφρι Επστάιν απόρρητες εκθέσεις, ενώ ο Αμερικάνος έστειλε μια γυναίκα στην κατοικία του τότε πρίγκιπα
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου
Εργάτης της Ford αποκάλεσε «προστάτη παιδεραστών» τον Τραμπ και δεν απολύθηκε - Αναφερόταν στην υπόθεση Επστάιν
Ο Τραμπ βρέθηκε στο εργοστάσιο συναρμολόγησης F-150 όταν ο εργάτης τον φώναξε «προστάτη παιδόφιλων» και ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε υβριστικά, κάνοντας χυδαία χειρονομία
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέπτεται ένα κέντρο παραγωγής της Ford στο Ντίαρμπορν του Μίσιγκαν