Κόσμος

Μέγκαν: Το φαγητό που δεν επιτρέπεται να απολαύσει η εκθαμβωτική δούκισσα!

Μέγκαν, ξέχνα τις γευστικές σου προτιμήσεις! Απαγορευτικό στο αγαπημένο φαγητό της αισθαντικής Δούκισσας του Σάσεξ έβαλε η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Σύμφωνα με τον πρώην ανακτορικό σεφ, Darren McGrady, η Βασίλισσα μισεί τα αμυλούχα τρόφιμα και βάζει περιορισμό ακόμα και στον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελισάβετ επιτρέπει τις πατάτες, τις οποίες και συνδυάζει συνήθως με ψητό ψάρι. Άλλες φορές συνοδεύει τις πατάτες με κοτόπουλο ή με λαχανικά.

Η ίδια η Μέγκαν, έχει εξομολογηθεί στο περιοδικό Delish ότι το αγαπημένο της πιάτο είναι η τα ζυμαρικά με κολοκυθάκια, το οποίο θεωρεί αρκετά υγιεινό.

Αλλά εκτός από την απαγόρευση των υδατανθράκων, η Βασίλισσα και η Δούκισσα έχουν πολλές κοινές διατροφικές προτιμήσεις.

Τόσο η Ελισάβετ όσο και η Μέγκαν προτιμούν να τηρούν έναν σχετικά υγιεινό τρόπο ζωής και το αγαπημένο σνακ και των δύο είναι η μπανάνα.

Επίσης και οι δύο ακολουθούν κυρίως vegan διατροφή, με ορισμένες παρασπονδίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η έλλειψη ηλίου λόγω του πολέμου στο Ιράν απειλεί ακόμα και την τεχνητή νοημοσύνη – Απαραίτητο για μαγνητικές τομογραφίες, μικροτσίπ, smartphones ακόμα και στη NASA
Ο πόλεμος στο Ιράν έχει αρχίσει να επηρεάζει έναν σημαντικό κλάδο τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού τεχνολογίας με τις εταιρείες να αναζητούν εναλλακτικούς προμηθευτές σε Ήλιο καθώς το Κατάρ έχει βρεθεί στη δίνη της σύρραξης
μικροτσίπ
Axios: Τα 6 νησιά του Ιράν που θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα για το «τελικό χτύπημα» του Τραμπ
Οι επιλογές στο τραπέζι περιλαμβάνουν την εισβολή στο νησί Χαργκ, τον κύριο κόμβο εξαγωγών πετρελαίου του Ιράν, αλλά υπάρχουν διάφορα σχέδια που εξετάζονται και περιλαμβάνουν διαφορετικά νησιά στον Κόλπο
νησί