Πολιτική

Επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Επίθεση κατά των φρουρών έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04.12.2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 20 κουκουλοφόρων πέταξε πέτρες, αντικείμενα και βόμβες μολότοφ.

Καταδικάζουν την επίθεση με… αιχμές

Για άθλια στοχοποίηση του Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Αναλυτικά αναφέρει: “Η νέα επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζοντας το περιστατικό και αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της κυβέρνησης: “Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17