Κόσμος

Ιταλία: Ποδοπατήθηκαν σε συναυλία! Έξι νεκροί – video, pics

Μια συναυλία που βάφτηκε με αίμα στην Ιταλία, όπου έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους όταν ξαφνικά δημιουργήθηκε πανικός.

Δεκάδες τραυματίες και έξι νεκροί. Αυτός είναι ο απολογισμός από την χθεσινή νύκτα κατά την εκδήλωση πανικού μεταξύ του πλήθους που παρακολουθούσε συναυλία σε ντισκοτέκ στην πόλη Κορινάλντο, κοντά στην Ανκόνα στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε το πυροσβεστικό σώμα.

«Ίσως εξαιτίας της ρίψης μίας ουσίας που προκαλεί κνησμό, οι νεαροί άρχισαν να απομακρύνονται απότομα, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Δυστυχώς, υπάρχουν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=BQQAeLSicqk

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία, στην ντισκοτέκ «Μπλε Φανάρι» υπήρχαν περίπου 1000 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους νεαροί, που είχαν συρρεύσει στη μικρή τούτη πόλη των ακτών της Αδριατικής για να απολαύσουν μία συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta, που θεωρείται «ο βασιληάς της ραπ».

Το δράμα εξελίχθηκε περί τις 02.00, ώρα Ελλάδος και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο υπάρχουν άνω των 100 τραυματιών, οι δέκα εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

«Χορεύαμε και περιμέναμε να ξεκινήσει η συναυλία, όταν αισθανθήκαμε μία έντονη οσμή. Τρέξαμε προς μία από τις εξόδους κινδύνου, όμως τη βρήκαμε κλειστή, με τους ανθρώπους της ασφάλειας να μας λένε να επιστρέψουμε πίσω», αφηγήθηκε στα μέσα ενημέρωσης ένας 16χρονος τραυματίας, που είχε μεταφερθεί σε αλλόφρονα κατάσταση στο νοσοκομείο της Ανκόνας, στην Ιταλία.

Δείτε τις εικόνες στην Ιταλία

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1